Privacybeleid

Dit privacy beleid legt uit hoe zonderfaalangst.nl de informatie die je aan zonderfaalangst.nl geeft,gebruikt en beschermt als je deze website bezoekt.

zonderfaalangst.nl verplicht zich er voor te zorgen dat je privacy beschermd is. Als we je vragen ons van zekere informatie te voorzien waarmee je geïdentificeerd kunt worden,dan kun je ervan verzekerd zijn dat die alleen gebruikt zal worden in overeenstemming met deze privacy verklaring.

zonderfaalangst.nl kan dit beleid van tijd tot tijd wijzigen door deze pagina te veranderen. Je moet deze pagina van tijd tot tijd doorlezen om je ervan te verzekeren dat je het eens bent met de veranderingen.

Wat we kunnen vragen

We kunnen de volgende informatie vragen:

    naam
    contact informatie inclusief email adres
    andere informatie die relevant is voor te leveren diensten en producten.

Wat we doen met de informatie die we vragen

We hebben deze informatie nodig om je behoeften te begrijpen en je van betere service te voorzien en in het bijzonder voor het volgende:

    We kunnen je informatie gebruiken om onze diensten en producten te verbeteren.
    We kunnen je regelmatig via email op de hoogte houden van nieuwe producten,diensten en andere informatie waarvan we denken dat die je interesseert,gebruik makend van het email adres dat je ons gegeven hebt.
    We kunnen de informatie gebruiken om deze website te verbeteren overeenkomend met jouw interesses.

Links naar andere websites

Deze website bevat links om je in staat te stellen andere websites te bezoeken die je interesseren. Maar wanneer je deze links gebruikt om deze website te verlaten,moet je weten dat we geen controle hebben over die andere website.

Daarom kunnen we niet verantwoordelijk zijn voor de beveiliging en privacy van informatie die je geeft terwijl je die sites bezoekt en deze sites vallen niet onder dit privacy beleid. Je moet alert zijn en naar het privacy beleid kijken dat van toepassing is op de betreffende website.

Cookies

Wij maken soms gebruik van externe advertentiebedrijven (b.v. Google) om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam,adres,e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent.

Jouw persoonlijke informatie controleren

We zullen je persoonlijke informatie niet verkopen,verspreiden of verhuren tenzij we hier door de Wet toe genoodzaakt worden.

Als je denkt dat enige informatie die we van je hebben niet juist is,schrijf of email ons dan zo snel mogelijk. We zullen direct alle informatie corrigeren die niet juist blijkt te zijn.

Bekijk video's over faalangst

Blozen? Bloosangst Blozen? Bloosangst De angst om te blozen ontstaat wanneer je met je gedachten controle probeert uit te oefenen over de gedachten van andere mensen. Je maakt je dan zorgen over wat andere mensen denken als je bloost en juist daardoor creëer je de bloosangst. Aa... Lees meer
Minder verlegen worden Minder verlegen worden Van jongs af aan wordt je sterk beïnvloed door de maatschappij. Wanneer je directe omgeving (rolmodel, ouders, opvoeders) het erg belangrijk vinden wat andere mensen denken dan bestaat er een grote kans dat deze neiging op je is ove... Lees meer
Overwin vliegangst Overwin vliegangst Vliegangst is uitstekend te behandelen. Laat je niet langer beperken door je angst en vergroot je bewegingsvrijheid. Het maakt niet uit als je nog nooit gevlogen hebt of... Lees meer
Sociale faalangst Sociale faalangst Een goede omschrijving voor sociale faalangst is angst in het bijzijn van (onbekende) mensen. Introverte of verlegen mensen hebben dan ook weleens de neiging om zich terug te trekken of alleen te willen zijn. Alleen zijn voelt veili... Lees meer
Ontstaan faalangst en oorzaak Ontstaan faalangst en oorzaak Faalangst begint met verlangen naar succes of iets graag willen. Succes is ontzettend belangrijk in onze maatschappij. De druk om te presteren neemt hierdoor toe. In de westerse samenleving wordt identiteit (of wie je bent) verward met sociale status, geld, mac... Lees meer
Tips bij faalangst Tips bij faalangst Denk jij dat je last hebt van faalangst? En zou je er graag vanaf willen komen? De volgende tips dragen bij aan het verminderen en overwinnen van faalangst. In vele gevallen gaat het niet om iets nieuw... Lees meer