Overwin vliegangst

Overwin vliegangst

Vliegangst is uitstekend te behandelen

Vliegangst is uitstekend te behandelen. Laat je niet langer beperken door je angst en vergroot je bewegingsvrijheid. Het maakt niet uit als je nog nooit gevlogen hebt of al angstig wordt als je aan vliegen denkt. Na een behandeling bij de overwincoach ben je bevrijd van je vliegangst en zul jij jezelf en je omgeving verbazen door voortaan ontspannen te vliegen. 
Waarom behandelen?

Over vliegangst wordt nogal eens lichtjes gedaan en dat terwijl er zéér nadelige kanten aan vliegangst zitten. Vliegangst belemmert je bewegingsvrijheid en kan leiden tot ernstige problemen op je werk of in de privésfeer. Zo kan het voor je werk nodig zijn dat je vliegt en veel vakantiebestemmingen zijn idealiter te bereiken per vliegtuig. Ook kan het zijn dat vliegangst een gewenste hereniging met familie of een goede vriend(in) in het buitenland in de weg staat.

Begin gewoon

Wie een oplossing voor angst of onzekerheden zoekt hoeft niet lang te zoeken op het internet. Er zijn vele aanbieders, waardoor een keuze maken niet gemakkelijk is. Lees je daarom 1st eens goed in, beslis voor jezelf welke richting je voorkeur heeft en neem dat de beslissing voor jezelf dat je helemaal klaar bent met je onzekerheid! 

Faalangst zoals vlieganst overwinnen met een coach.

De druk van een persoonlijke uitdaging kan zwaar zijn. Met coaching is er iemand die je begrijpt, motiveert en steunt en dat geeft kracht en vertrouwen. Daarnaast is coaching actiegericht. Je kunt veel boeken lezen, maar het gaat er juist om die kennis toe te passen. Ook geldt dat wat voor de meesten van toepassing is niet voor iedereen hoeft te gelden. Coaching is gericht op jouw unieke persoonlijkheid en daarmee is het behaalde resultaat echt van toepassing op jou zelf.
 

 

Terug naar overzicht

Bekijk video's over faalangst