Peter van der Vorst heeft faalangst

Peter van der Vorst heeft faalangst

Tijdens een interview in het blad Televizier heeft Peter van der Vorst bekend dat hij last van faalangst heeft. Peter van der Vorst is presentator en deskundige op het gebied van showbizz bij RTL 4 Hij blijkt erg bang was dat zijn TV programma ‘Van der Vorst ziet sterren’ de interesse van de kijker zal gaan verliezen.

Dit heeft Peter tijdens een interview voor het weekblad Televizier bekend. Het blijkt namelijk dat Peter enorm zenuwachtig is geweest voor de eerste uitzending van het nieuwe seizoen.

Peter van der Vorst vertelde dat hij altijd staat te trappelen van ongeduld om te beginnen. Maar dat de onzekerheid altijd aanwezig is. Peter van der Vorst heeft faalangst: hij is altijd bang dat niemand zit te wachten op zijn nieuwste programma.

Peter trekt de vergelijking met vliegreizen. Het is zijn mening dat naarmate je meer vliegreizen maakt, des te groter de kans is dat er een keer iets mis kan gaan, met alle gevolgen van dien. Het zegt dan ook over zichzelf dat hij “Gewoon ietwat fatalistisch is ingesteld”.

Peter van der Voorst is echter zeer opgetogen over zijn nieuwe TV programma. Met dank aan zijn goede redactie. Peter verteld dat de redactie van het programma enorm hard heeft gewerkt om bekende, aansprekende gasten in het programma te krijgen. Want volgens Peter bepalen de gasten het succes van het programma.

Achteraf is gebleken dat de faalangst van Peter van der Vorst niet nodig. Het programma trok nog steeds de interesse van de kijker. Het TV programma bleek namelijk wel 1,7 miljoen kijkers getrokken te hebben.Peter van der Vorst heeft faalangst – de Oorzaak


Ik heb jarenlang onderzoek gedaan om de oorzaak van faalangst te achterhalen. Uiteindelijk is het mij duidelijk geworden dat angst om te falen wordt veroorzaakt door onverwerkte emoties.

Deze onverwerkte emoties hebben tot gevolg gehad dat er verstoringen in het energiesysteem van je lichaam zijn ontstaan.

Is je energiesysteem vrij van verstoringen, dan voel jij je over het algemeen goed. Heb je echter last van verstoringen in je energiesysteem, kan last krijgen van faalangst, de gerelateerde symptomen en ‘doem’ gedachtes.

Door de verstoringen zitten je angsten als het ware in je lichaam opgeslagen. Je blijft dan ook last van je faalangst houden totdat de verstoringen zijn opgelost.Wil jij weten hoe ook jij je faalangst snel en eenvoudig achter je kunt laten? Ga dan naar…Klik Nu hier voor oplossingen
om snel je faalangst
aan te pakken

Faalangst Home

Peter van der Vorst heeft faalangst Disclaimer
Sitemap

Faalangst Kenmerken Wat is Faalangst Faalangst Therapie
Omgaan Met Faalangst Faalangst Tips Sociale Faalangst
Faalangst Overwinnen Faalangst Reductie Faalangsttraining
Negatieve Faalangst Faalangst Volwassenen Cognitieve Faalangst
Faalangst Symptomen Hulp bij Faalangst Faalangstig Faalangst Behandeling
Motorische Faalangst Examenvrees