Werkt RET voor faalangst?

Vaak wordt RET voor faalangst toegepast. Er wordt geclaimd dat RET, dit staat voor Rationele Emotieve Therapie, een methode is waarmee angst om te falen kan worden opgelost.
Bij RET wordt er van uitgegaan dat niet de gebeurtenis zelf je angst aanjaagt, maar dat de manier waarop je naar die gebeurtenis kijkt de oorzaak is van je angsten.

Faalangst komt juist naar boven op die momenten dat het belangrijk is dat je goed gaat presteren. En als je bij het leveren van de prestatie beoordeeld gaat worden. Je angst kan zelfs zo hevig zijn dat je gaat blokkeren en hopeloos faalt.

Er wordt geclaimd dat RET een goede manier is om een andere kijk te krijgen op gebeurtenissen die je dwarszitten te krijgen. En dat daardoor je angst zal verminderen. Ik zet echter mijn vraagtekens bij de claim dat RET voor faalangst wel de beste methode is.

Waarom werkt RET voor faalangst niet?
Het is echter gebleken dat de oorzaak van faalangst ergens anders ligt.

Verstoringen in het energiesysteem van je lichaam maken dat je last krijgt van angsten en irreële denkbeelden. Deze verstoringen in je energiesysteem zijn ontstaan door onverwerkte emoties.

Door het oplossen van de verstoringen in je energiesysteem ben je in staat om snel je faalangst aan te pakken.Wil jij weten hoe je faalangst voor eens en altijd kunt oplossen? Ga dan naar….


Klik Nu hier voor oplossingen
om snel je faalangst
aan te pakken

Faalangst Home

RET voor faalangst Disclaimer

Faalangst Kenmerken Wat is Faalangst Faalangst Therapie
Omgaan Met Faalangst Faalangst Tips Sociale Faalangst
Faalangst Overwinnen Faalangst Reductie Faalangsttraining
Negatieve Faalangst Faalangst Volwassenen Cognitieve Faalangst
Faalangst Symptomen Hulp bij Faalangst Faalangstig Faalangst Behandeling
Motorische Faalangst Examenvrees