Faalangst kan start eigen bedrijf blokkeren

Faalangst voor het beginnen van een eigen bedrijf

Veel mensen dromen om hun eigen bedrijf te beginnen, online of offline. Zij willen uit de ratrace stappen en hun 9 tot 5 baan het liefst zo snel mogelijk opzeggen. Ze willen de vrijheid hebben om te doen wat zijn willen zonder baas die over hun schouders meekijkt.
faalangst start eigen bedrijf blokkeren
Toch zijn er slechts weinigen die de stap durven maken. En van diegene die de stap durven te maken zijn is er slechts een klein percentage dat slaagt. Hoe komt dat?

Eén van de belangrijkste redenen om niet je baan op te zeggen en te blijven zitten in dat 9 tot 5 keurslijf is faalangst. Met andere woorden de vrees voor mislukking en de angst dat je door vrienden, familieleden en collega’s zal worden uitgelachen.
Het is inderdaad nogal een stap om de veiligheid van een baan en een maandelijks salaris achter je te laten en een stap in het ongewisse te nemen. Daarom blijven ook zo velen op hun plek zitten en ondernemen geen actie om hun leven te veranderen.

faalangst kan start eigen bedrijf blokkeren
Kom je uiteindelijk wel in actie en neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leven, dan ben je er nog niet.

Je moet weten wat je wilt én hoe je dat moet gaan doen. Velen zijn voordat ze zo ver zijn al gestopt.

Het vraagt immers tijd, energie én focus om dat allemaal onder de knie te krijgen.

Krijg je uiteindelijk wel onder de knie hoe het allemaal moet, dan zal de beloning groot zijn. Je hebt dan je vrijheid én een goed inkomen.

Het begint echter allemaal met het aanpakken van je faalangst. Heb jij je angst om te falen achter je gelaten, dan ben je in staat om die stappen te zetten die nodig zijn om te ontsnappen uit de ratrace.

Eén van de beste methodes om angst om te falen aan te pakken wordt deskundig uitgelegd door een mental coach en faalangst expert Jan Heering. Naar zijn mening is faalangst het gevolg van onverwerkte emoties. Deze blijken echter snel opgelost te kunnen worden.

Wil jij ook je faalangst achter je laten? Ga dan naar……


Klik Nu hier voor oplossingen
om je faalangst op te lossen

Faalangst Home

Over MijEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.