Aanpak Faalangst

Wat is de beste aanpak van faalangst?

Aanpak Faalangst
Faalangst kan je danig dwars zitten wanneer je moet presteren.

Je kunt last krijgen van hartkloppingen, transpireren, je krijgt klamme handen, je krijgt het warm, je kunt last van buik- of maagpijn krijgen, je handen of knieën trillen en je spieren zijn gespannen.

Je kunt ook last krijgen van; gevoelens van onrust, angst, uitstelgedrag, doemdenken, niet meer uit je woorden kunnen komen, niet meer helder kunnen denken, of een volledige black-out waarbij je niets meer weet.

Aanpak Faalangst die niet werkt


Praten over je klachten, het volgen van een faalangst training of het proberen te onderdrukken van je faalangst is geen oplossing om je angst om te falen in toom te houden.

Je blijft last houden van je angst. En het doemscenario dat zich in je hoofd blijft afspelen komt weer uit.

Los je faalangst op


Stel je voor dat jij je faalangst voor eens en altijd achter je zou kunnen laten?

En dat je goed kunt presteren.

Dat zou toch fantastisch zijn?

Volgens de nieuwste inzichten ontstaat faalangst door onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties zijn op hun beurt verantwoordelijk voor verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

Als gevolg van deze verstoringen in je energiesysteem heb je iedere keer last van faalangst wanneer je moet gaan presteren. Je angst zit als het ware in je opgesloten en komt naar boven wanneer je een goede prestatie moet neerzetten.

Het is dus belangrijk dat je inziet dat jouw onbegrijpelijke en onverklaarbare angst en irrationele gedachten ‘slechts’ een gevolg zijn van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.

De meeste methodes om iets aan je faalangst te doen werken niet omdat daarmee de oorzaak van je angst om te falen niet wordt opgelost. Dit is dan ook de reden waarom je dan ook last houden van je faalangst.

En de verstoringen in je energiesysteem zijn ook de reden dat praten over je klachten of proberen je angsten te onderdrukken niet werkt.

Wil jij weten hoe jij je faalangst snel kunt aanpakken? Ga dan naar……..
Klik hier voor faalangst oplossingen


Faalangst Home

aanpak faalangst Disclaimer
Sitemap
Meer informatie